20 بهمن 1402

سلام وقتتون بخیر من یکی از بستگان نزدیکم مدتی هست بازداشت شده و خبری از ایشون نیست...

دسته بندی : کیفری | اقدام علیه امنیت ملی
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر استاد
من یکی از بستگان نزدیکم مدتی هستش که به علت پاپوشی که براش دوختن درگیره یکسری مشکلات امنیتی شده و چند روز پیش وقتی مراجعه میکنه برای حل مسئله بازداشت میشه و ما الان چند روزی هستش که خبری نداریم ازش
اگه ممکنه راهنمایی کنید 🙏🏻

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی اگر از وضعیت ایشون بی اطلاع هستید به شخص دادستان مراجعه کنید .مطابق با ماده 49 قانون آیین دادرسی کیفری ، دادستان ها نظارت لازم برای رعایت حقوق افراد بازداشتی را برعهده دارد . والدین ،همسر ،فرزندان ،خواهر و برادر اشخاص بازداشت شده می توانند از طریق دادستان و همچنین رئیس کل دادگستری استان از وضعیت عضو خانواده مطلع شوند که پرونده شخص در کدام شعبه در جریان می باشد.