03 بهمن 1402

جرم و مجازات اخلال در نظم عمومی

دسته بندی : کیفری | اقدام علیه امنیت ملی
مسعود لطیف پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و عرض ادب
من جز اتباع خارجی هستم و در مشهد زندگی میکنم من جهت ثبت شکایت علیه همسایه مان که ایشان هم اتباع خارجی هستند به کلانتری رفتم در مرحله اول کارت اقامت من رو گرفتند و بعد تحقیقات هر دو طرف رو به دایره اطلاعات کلانتری فرستادند اونجا به من گفتن جرم بر هم زدن نظم عمومی رو دارم و من رو از کشور اخراج می‌کنند
میخواهم بدونم جهت ترسوندن من بوده یا اگر واقعا همچین جرمی در این پرونده وارد هست راه و چاره من چیست؟
پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما به عنوان شاکی رفتید کلانتری که از همسایتون شکایت کنید و این کار حق شماست و کسی نمیتونه به خاطر اینکار شمارو تنبیه یا مجازات کنه و اگر هم ادعایی علیه شما وجود داره باید مدلل و مشتند باشه و در دادگاه صالح رسیدگی بشه و حکم صادر بشه تا مجازات آن قانونی و قابل اجرا باشه