تقلب و کم قروشی و شکایت در تعزیرات

دسته بندی : تعزیرات | کم فروشی و تفلب
احمدرضا کی پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
بنده مسیول واحد صنفی هستم که یک پروزه سلختمانی قرارداد بستیم و تا 80 درصد پیش بردیم و با توجه به عدم پرداخت 20 درصد از مطالبات از طرف مقابل معادل 20 درصد از کار مانده .ایا الان مشتری ما با توجه به عدم تسویه حساب میتواند از اداره تغزیرات بعنوان تقلب یا کم فروشی شکایت کند ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

مورد مطرح شده ارتباطی به کم فروشی و تقلب ندارد و صرفا موردی حقوقی است و در صلاحیت دادگاه حقوقی