22 مهر 1402

بازسازی دیسک و درج نام استاندارد در ان

دسته بندی : تعزیرات | کم فروشی و تفلب
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من در حوزه ی بازسازی دیسک و صفحه خودرو فعالیت دارم، در واقع داغی یا کهنه آنرا جمع آوری می کنم و دمونتاژ شده و قطعات تعمیر یا تعویض شده و در ادامه مجددا مونتاژ می شود، در رسته بازسازی و نوسازی قطعات خودرو از اصناف مجوز گرفتم، آیا در صورتیکه دیسک و صفحه ها کارتن نشوند ، آیا ملزم به گرفتن نشان استاندارد ایران هستم با وجود اینکه ظاهر قطعه نو شده ولی در کل بازسازی شده است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در صورت درج نام استاندارد هم جعل مرتکب شدی و هم تقلب کردی فقط بیاد درج کنید تعمیری و الا باید 4 برابر میزان ارزش کالا در تعزیزات باید مجازات شوید