09 آذر 1402

اقدام آرایشگاه به دلیل زیر نرخ اتحادیه

دسته بندی : تعزیرات | کم فروشی و تفلب
اسماعیل علیپور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. من یک آرایشگاه مردانه در شاهرود تاسیس کردم و می خواهم 10 درصد زیر نرخ ابلاغی اتحادیه اصناف آرایشگران کار کنم. آیا این ارزان فروشی خدمات ، تخلف محسوب می شود و ممکن است جریمه شوم؟
اگر آری جریمه به چه صورت است. سپاسگزارم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود ... اقدام به تخفیف و ارایه خدمات به نفع مشتری جرم و تخلف نیست مگر اینکه چنین اقداماتی به قصد اضرار به دیگران و بصورت حرفه ای انجام گیرد