12 آبان 1402

گران فروشی و تقلب در نصب آیینه خودرو

دسته بندی : تعزیرات | کم فروشی و تفلب
علی اکبر توکلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

در تاریخ 27مهر ماه، با مراجعه به یک گاراژ خدمات خودرویی، درخواست تعمیر یا تعویض آینه ی بغل خودروب خودم رو داشتم.طبق صحبت متصدیان این گاراژ، باید آینه ی نو خریداری میشد.بین دو مدل ژاپنی اصل به قیمت ادعایی 12/5میلیون و تایوانی به قیمت 7/5 میلیون، مدل تایوانی رو انتخاب کردم و پس از پرداخت وجه، قرار بر تعویض شد.بعد از 6 ساعت از شروع کار، با عدم تکمیل کار و نیز شکستن آینه مواجه شدم و پیشنهاد شد که خودروی خودم رو بگذارم تا اونها با چسب!!! آینه ی جایگزین رو به محلش بچسبانند و به من تحویل دهند که من نپذیرفتم.
در تماس با نمایندگی ایرتویا، متوجه شدم آینه ی اصل ژاپن، نه با اون قیمت ادعایی گاراژ داکار ، بلکه به قیمت 5/5 میلیون هست.یعنی آینه ی غیر اصل رو این گاراژ با 2 میلیون گرانتر به من فروخت و ضمن اینکه کار رو هم انجام نداد.
درحال حاضر من دنبال هستم که تجهیزات نصب شده ی آینه ی جدید بر روی خودروی خودم رو باز پس بدم و مبلغ اون به من عودت داده بشه و نیز به علت گران فروشی از این گاراژ پرمدعا و بی ادب شکایت بشه. کل مبلغی که از این رهگذر برگردانده میشه، متعلق به وکیل پیگیری کننده خواهد بود. ممنونم.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با مراجعه به تعزیرات مراتب تقلب و گران فروشی را علیه نمایندگی و متصدی شکایت کنید