23 مهر 1400

وردبه عنف به منزل وضربو جرح

دسته بندی : کیفری | ورود به منزل و مسکن دیگری به عنف و تهدید
اعظم عسگری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من برادر شوهرام دو نفری بدون اجازه از بالای در وارد خونه شدن من رو کتک زدن و بچه هام رو ترسوندند من از اونها شکایت کردم و مادرو پدر اونها هم بجاش از شوهرم شکایت کردن شوهرم اصلا اونا رو کتک نزده ولی خودشون رو کبود کردن و دنده هاشون رو شکستن و شکایت کردن در ضمن اونا شاهد ندارن حالا قاضی بهم میگه بهشون رضایت بده من باید چکار کنم
تازه از دختر ۱۵ سالمم شکایت کردن که اونا رو کتک زده

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام عمل برادرشوهرشماوردبه عنف به منزل می باشدچنانچه شهودی داریدپرونده به نفع شمارسیدگی می شود