27 بهمن 1402

ورود به عنف در صورتدقفل بودن درب

دسته بندی : کیفری | ورود به منزل و مسکن دیگری به عنف و تهدید
شایان حیدری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
قفل و کلید خانه را عوض کردم تا شوهرم نتواند وارد خانه شود. ضمن اینکه خانه به نام من است.
دو سوال دارم:
1-هم اکنون برای تحویل دادن وسایلشون (که وسایل قیمت داری هم نیست و در حد لباس است)، نیازه که به ایشون sms بدم؟ منظورم اینه که بعدا ادعایی برای وسایلش نکند.
2- اگر به زور و از طرقی غیر از کلید، وارد خانه شود، آیا خلاف کرده است؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام، کاربر گرامی از آنجایی که ملک متعلق به شماست درصورت ورود غیرمجاز میتوانید از ایشان شکایت کنید، جهت بردن اسباب و وسایل هم میتوانید اظهارنامه ای رسمی برایشان ارسال کنید، جهت مشاوره دقیقر میتوانید تماس بگیرید