23 دی 1402

ایا امکان شکایت ورود غیر مجاز هست؟

دسته بندی : کیفری | ورود به منزل و مسکن دیگری به عنف و تهدید
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام بنده ملکی داشتم ک شخصی تصرف کزد و بنده حکم رفع تصرف گرفتم ولی تا زمانی ک برم حکم و اجرا کنم اون طرف زمین منو فروخته و طرفی ک خریده مقداری از زمین منو بنا ساخته و ما رفتیم اجراییه و خلع ید انجام شد اما مامورا گفتن هیچکس حق تخریب بنا نداره تا برین پیگیری شین تعیین تکلیف بشه از دادگاه من با طرفم قرار شد ی مبلغی بهش بدم ک بمونه بنا ولی طرف خیلی دندون گرده و هرروز تهدیدم میکنه ک میخام خراب کنم دیروز گفت میخامدخراب کنم و من زنگزدم 110 امد جلوی خوده مامورا چفت میخام بلوک ها و بنام رو بردارم ایا اگ برداره میتونم ازش شکایت تخریب کنم یا چون خودش ساخته نمیتونم ؟ملک قانونا تحویل من هست و اون ایا میتونه بنایی م ساخت و خراب کنه ؟ایا الان من میتونم ورود ب عنف یا ورود ب ملکم ازش شکایت کنم درسته بنا برای ایشان بوده ولی نباید وارد میشده بدون اجازت بنده

پاسخ کارشناس حقوقی :

کاربر گرامی با سلام؛ همانطور که قبلا نیز خدمت شما گفته شد قلع و قمع بنایی که خود ساخته اند مشمول عنوان مجرمانه تخریب نمیشود چرا ک تخریب اموال غیر وصف جزایی دارد و لیکن در صورتیکه با قهر و غلبه و علیرغم میل شما وارد مسکن یا حریم ملکی شما شده باشند حسب مورد امکان شکایت کیفری مبنی بر ورود ب عنف یا ورود غیر مجاز را خواهید داشت البته نیازمند اثبات هست موید باشید