23 دی 1402

حمل سلاح با مجوز دیگری چه دفاعی دارد

دسته بندی : کیفری | ورود به منزل و مسکن دیگری به عنف و تهدید
Faranak Zangene
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و وقت بخیر.
پلیس امنیت یک عدد سلاح ورزشی دولول متعلق به همسر بنده را هنگامی که دست اینجانب بود در فدراسیون تیراندازی مجموعه آزادی مشاهده و اقدام به ضبط کارت ملی و همچنین جواز اسلحه دیگری که به نام خودم هست نمود. هردو ماورزشکار فدراسیون هستیم و گاها پیش میاد بااسلحه همدیگر تمرین کنیم. لازم به توضیح اینکه در لحظه حضورپلیس ،خانم من جهت پیاده روی به قسمت دیگری از مجموعه رفته بودند. اسلحه دار ای مجوز و به نام همسر بنده می باشد. امروز پس از مراجعه به پلیس امنیت به بنده اعلام شده فردا همراه بااسلحه ابتدا به پلیس امنیت مراجعه سپس به دادسرا اعزام شوم.
با عنایت به اینکه محل استفاده تفنگ فدراسیون تیر اندازی بوده و خود اینجانب نیز مجوز استفاده از سلاح ورزشی را دا را می باشم ممکنه راهنمائی بفرمائید چه راهکاری باید پیش بگیرم و مجازات احتمالی چه خواهد بود.
ارادتمند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

داشتن مجوز سلاح بدین معنی نیست که هر زمان و هر مکان بتوانید استفاده کنید با استناد به ماده 6 قانون قاچاق اسلحه و مجوز سلاح و حمل آن ، حمل سلاح با مجوز شخص دیگر جرم محسوب شده و مجازات حبس دارد لذا میبایست پرونده خود را جهت دفاع مناسب به احدی از همکاران بسپارید