آیا امکان طرح دعوا وجوددارد؟

دسته بندی : کیفری | ورود به منزل و مسکن دیگری به عنف و تهدید
الهه طالبی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و وقت بخیر
بنده قبل از عیدی که گذشت نزدیک 15 تا 20 روز سر کار بیرون از شهر بودم.همسرم(خانمم)خانه دار و با دو تا دخترم خانه بودن.
به علت درخواست مواد مخدر از دختر خیالشون که (به علت احتیاد شدید و نداشتن سابقه خوبی ازشون داشتم از ابتدای زندگی تا به حال به هیچ عنوان رابطه ای نبوده و قرار هم به این بوده)می‌کنند و ایشان دو مرد را به عنوان فروشنده مواد هم به همسر بنده آشنا کرده و به خانه ما آورده و از آن به بعد طی پیگیری بنده و گفته‌های همسرم رابطه ای داشتند در حد خرید مواد ولی یکی از این آقایان یکبار حتی با فریب همسرم را به خانه خود کشانده و قصد تجاوز داشته که با مقاومت همسرم برخورد کرده.
حال میخواستم بدانم برای شکایت از هر سه نفر آنها و راحتی خیالم از گفتها و پاکی همسرم چکار باید بکنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام، وقت بخیر برای طرح دعوا نیازمند ارائه دلایل ومدارک می باشید تا بتوانید تحت عنوان ورود به عنف به قهر وغلبه شکایت نمود.