01 خرداد 1402

پیگیری پرونده در مراجع

دسته بندی : کیفری | فرار از صحنه تصادم و خودداری از کمک به مصدوم
علیرضا بوالحسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام. یک راننده تریلی داخل اتوبان به ماشین من زده و رفته. من پلاک ایشون رو برداشتم و شکایت کردم از ایشون.
حالا بعد از پیگیری های اداری برای من پیامک ابلاغیه اومده و داخلش نوشته دادنامه تامین دلیل‌. اسم دادگاه روش نوشته شده ولی شعبه مشخص نشده. الان من برای تعیین شعبه باید چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی دقت کنید که پیامک ارسالی باید از سر شماره ADLIRAN ارسال شده باشه و در پیامکهای ارسالی از قوه قضاییه صرفا اطلاع رسانی درج اوراق قضایی در سامانه ثنا انجام میشه و پیامکی مبنی بر دادنامه تامین دلیل از طریق قوه قضائیه ارسال نمیشه پس اگر بدین شکل بود به هیچ وجه لینک داخل پیامک رو باز نکنید چون جهت سو استفاده ارسال شده است . اگر در سامانه ثنا برگه ای ثبت شده که در اون شعبه مشخص نشده و فقط دادگاه مشخص شده است ( که البته کمی دور از ذهن است ) می توانید با مراجعه به دفتر رایانه دادگاه و ارائه شماره پرونده مشخصات پرونده و شعبه ارجاع شده را بدست بیاورید.