19 آبان 1402

اتهام تصادف فرار از صحنه جرم

دسته بندی : کیفری | فرار از صحنه تصادم و خودداری از کمک به مصدوم
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در تصادفیکه منجر به جرح شدهو خسارات مالی هم به بار آورده راننده مقصر متواری شده بعدا خودشو‌معرفی کرده میتونم بابت فرار از صحنه تصادف ازش شکایت کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربرمحترم بله در صورتی که از صحنه جرم متواری شده می توانید به اتهام متواری شدن نیز شکایت کنید باتشکر