23 شهریور 1402

شکایت از شرکت و مقصر حادثه بعلت تصادف برای انجام کار در ساعت اداری

دسته بندی : کیفری | فرار از صحنه تصادم و خودداری از کمک به مصدوم
مهسا آخانی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

من در تصادف در ساعت اداری برای انجام کار ماموریت بیرون شرکت دچار سانحه شدم از ناحیه پا و به شدت جراحی سختی داشتم و الان با سه پلاتین در پا هستم در ضمن مقصر از محل متواری شده من الان می خوام هم از شرکت و هم از مقصر خسارت بگیرم در ضمن در ماه حرام بوده

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام ابتدا بایستی روابط کاری شما با شرکت مشخص شود که مشمول قانون کار بوده و یا خیر . ولی بعلت متواری شدن راننده می توانید دیه را از صندوق تامین خسارت های بدنی مطالبه نمائید.و اینکه در ماه حرام دیه جراحات تغلیظ نمیشود