01 تیر 1402

در خصوص شکایت چک سفید امضا چه دفاعی میتوان انجام داد؟

دسته بندی : کیفری | سو استفاده از سفید مهر یا سفید امضا
طاهره حسنی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام خسته نباشین
بنده یک فقره چک در وجه خودم با متن تایپی از کارفرما دریافت کردم ایشان بعد از 3ماه از تاریخ برگشت چک و دریافت گواهی عدم موجودی از بانک، تحت عناوین سرقت،جعل،خیانت در امانت از بنده شکایت کردند
که آخر در دادگاه بدوی به خاطر سفید امضاء بودن که خود شاکی گفتن چک سفید امضا دست خودم بوده ولی نمیدانم چطور به دست ایشان رسیده،بنده محکوم شدم به سو استفاده از سفید امضاء طبق ماده 673
شاکی هم در دادسرا و دادگاه گفتن که من چک ندادم به شما
بنده چیکار باید کنم؟چه اعتراضی باید انجام بدهم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربر گرامی طرح شکایت چک سفید امضا بدون مدارک پذیرفته نیست شما اشاره به رابطه کارگر وکارفرمایی خود نمایید ضمنا اظهارنمایید چک بابت تسویه حساب حقوق شما داده شده و میزان حقوق عقب افتاده شده و برابری آن با مبلغ مندرج در چک موید ادعای شماست .همچنین میتوانید در دفاع از خود بگویید چک سه ماه پیش برگه خورده و هنگام برگشت خوردن چک برای صاحب حساب دسته چک پیام برگشت خوردن چک ارسال میگردد. ایشان اگر واقعا ادعایش صحیح بود وچک وی سفید امضا بوده چرا بعد از سه ماه اقدام نموده است .