19 تیر 1402

سو استفاده از سفید مهر یا سفید امضا

دسته بندی : کیفری | سو استفاده از سفید مهر یا سفید امضا
علی سنجری
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

عرض ادب بنده دوسال پیش یک خودرو اقساطی از یک نفر خریدم و بابتش یک سفته 100 میلیون تومانی سفید امضا بابت ضمانت دادم تا به حال هم تمام اقساط را به موقع پرداخت کردم اما از قولنامه بهم کپی نداده اما استشهاد از همکاران دارم که شاهد معامله بوده اند حالا ایشان سفته را خودش پر کرده و مبلغ هشتاد میلیون نوشته و شکایت کرده خیانت در امانت کرده بنده با ده نفر شاهد کاسبی که دارم میتونم ثابت کنم جرم ایشان را؟و شکایت کنم بابت پر کردن سفته توسط خودشان؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام میتوانید شکایت کیفری مطرح بنمایید و به شهادت شهود به عنوان دلیل استناد بنمایید.