21 آذر 1402

محکومیت به علت سو استفاده از سفید امضا

دسته بندی : کیفری | سو استفاده از سفید مهر یا سفید امضا
آناهیتا قاسمی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام علیکم
خلاصه پرونده
شاکی اظهار کرده چکی به بنده نداده اند متن چک هم تایپی است چک هم سفید امضاء دست خود شاکی بوده است طبق اظهارات خودشان که بعدا پر شده به بنده داده شده
کارشناس هم گفته سفید امضاء بوده ولی سفید امضاء دست بنده نبوده چون متن تایپی است دست خط بنده نیست
اما بنده در دادسرا و دادگاه متهم شدم به سو استفاده از سفید امضاء

در ماده 673 جرم سو استفاده از سفید امضاء (پرونده مربوط به چک است) عبارت سپردن و یا به هر طریقی آمده است ،منظور از به هر طریقی چیست؟
چون قاضی گفتند تو ممکنه به هر طریقی چک را به دست آورده باشی

در ضمن در دادسرا قرار منع تعقیب بابت سرقت جعل و خیانت در امانت صادر شده فقط به سو استفاده از سفید امضاء محکوم شده ام

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام کاربر گرامی عبارت به هر طریقی یعنی مثل اینکه از شخصی گرفته باشی یا اصلا پیدا کرده باشی یا ... خیانت در امانت اثبات نشده چون طبق ماده 674 قانون مجازات ارکان خیانت در امانت. وجود نداشته است . موفق باشید