03 مرداد 1402

سو استفاده از ضعف نفس افراد غیر رشید

دسته بندی : کیفری | سو استفاده از سفید مهر یا سفید امضا
شبنم رضایی خوشرو
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام با سو استفاده از ضعف نفس افراد غیر رشید خواهر برادرم در سال 91 بدون حضور اطلاع من ملک فروختن همان موقع اداره ثبت این معامله را باطل اعلام نموده بنده سال 1402 دوسال بعد از فوت پدر با اسناد و مدارکی که از شهرداری بدست اوردم متوجه این جرم شدم و شکایت مال غیر کردم حالا باز پرس قرار مقوفه تعقیب به نام اظهارات شاکی اعلام کرده البته بدون استناد به استعلام اداره ثبت و شهرداری که فروش مال غیر رو ثابت میکنه و عدم اطلاع من از وقوع جرم تا اردیبهشت 1402 ثابت میکنه لطفا راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود بر شما، توضیحات مبهمی ارایه کرده اید و پاسخ گویی به سوال را سخت کرده اید. آیا سوء استفاده از ضعف نفس شما در دادگاه کیفری صالح به اثبات رسید است؟ دوم اداره ثبت صلاحیت اعلام بطلان معامله را ندارد. احتمالا قرار موقوفی تعقیب به علت مرور زمان صادر شده است که در این صورت اگر می فرمایید سال 1402 بعد از اخذ مدارک از شهرداری متوجه شده اید باید اعتراض کنید.