20 مرداد 1402

امضا کردن فاکتور سفید و دفاع از خود

دسته بندی : کیفری | سو استفاده از سفید مهر یا سفید امضا
پانیذ قمشی بزرگ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام در لابه لای فاکتورها فاکتور امضا کردم خالی الان طرف شگایت کرده. ومن اصلا این چنین مبلغ فاکتور توان پرداخت نداشتم در سال 95 حالا چه کار کنم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در این دعوی می توانید از خود دفاع کنید و اثبات کنید که بر خلاف توافقی که فی ما بین شما وجود داشته است متن فاکتور امضا شده است و باید برای اثبات ادعای خود دلیل داشته باشید. همچنین اگر این موضوع اثبات شود می توانید به جرم سو استفاده از سفید امضا یا خیانت در امانت از این شخص شکایت کنید.