11 تیر 1402

عنوان مجرمانه کلاهبرداری در رمزاررها

دسته بندی : کیفری | تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات
سیدعلی مهاجرانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر. من متاسفانه چند وقت پیش درگیر یه پرونده کلاه برداری شذم. مبنی براینکه یه شخص ازم درخواست خرید ارز دیجیتال کرد و ایشون پول فیشینک به حسابم زده و حالا توی پلیس فتا پرونده دارم ولی با توجه به راه دوری که دارم (پرونده توی پلیس فتا رودیر گیلان هست و خودم خوزستان ) نمیتونم هر روز بزم و بیام و فقط یه بار رفتم تا مستندات لازم رو تحویل بدم که من فریب خوردم و حالا حدود یک ماه گذشته و هنوز هیجی مشخص نشده و هرچه هم زنگ میزنم به پلیس فتا رودسر کسی جواب نمیده. مشکل اصلی اینجاست که هروز داره حساب بانکی های دیگه من هم مسدود میشه و مشکل اصلی تر اینه که الان حسابای مادرمم مسدود شده. خواستم ببینم راهی هست حسابای مادرمو حداقل ازاد کنم و اصلا ایا میتونن حسابای مادرمو مسدود کنن. ممنون میشم راه چاره رو بهم بگید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سوالی که از شما دارم شما به عنوان متهم کلاهبرداری هستید؟ با توجه به اینکه بنده خودم در رمز ارزها پرونده داشتم اصل این موضوع جرم انگاری نشده و در عمل قابلیت رسیدگی نداره اما فیشینگ و کلاهبرداری رایانه ای باشه و عناصر متقلبانه ای که رخ داده ارکان قانونی جرم را تکمیل کرده باید بررسی بشه به یه نحوی سوالتون مبهم