19 تیر 1402

ایا بعد از پذیرش اعسار میتوان رفع مسدودی از حساب کرد؟

دسته بندی : کیفری | اقدام علیه امنیت ملی
مهدی مشایخ
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
میخواستم بدونم مجازات تبلیغ علیه نظام در فضای مجازی چی هستش و چه حکم هایی احتمال داره تعیین بشه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

ماده 500 قانون تعزیرات مصوب 1375 در این مورد اِشعار می دارد : هر کس علیه نظام جمهوری اسلامی ایران یا به نفع گروه ها و سازمان های مخالف نظام به هر نحو فعالیت تبلیغی نماید به حبس از سه ماه تا یک سال محکوم خواهد شد .