27 تیر 1402

خرید وسایل آشپز خانه از فروشنده غیر مجاز

دسته بندی : تعزیرات | کم فروشی و تفلب
میثم نعمت
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید سوالی داشتم من دوماه پیش یه سرویس قابلمه گرانیتی گرفتم از غرفه دار داخل بازار انقلاب کرج ومبلغ 8 میایون تومان بابتش پرداخت کردم مارک قابلمه لایف اسمایل الان بعد چندبار استفاده داخل کف قابلمه ها پوسته پوسته شده ومن بردم قابلمه هارو برای مغازه دیدم ایشون ازاونجا رفته تهران ودوستش گویا روی مغازه بود وکار میکرد به قول دوستش رفته توکار پخش تهران وشماره تماس ازش گرفتم زنگ زدم خوداون کسی که ازش خرید کردم گفتم اینطوری شده وایشون زیر بار نمیرفت که جنسشون ایراد داشته ومیکفتن این محصول قاچاق وارد میشه وضمانتی نداره ولی من بایه شماره تماس که داخل محصول بود دبی بودن حرف زدم وگفتن ما فقط نمایندگی داریم تهران واون نمایندگی زنگ زدم گفتن این مشکل پوسته پوسته شدن پیش میاد تومحصولات ولی اگر برای ما بود ما بازگشت میزدیم به شرکت دردبی ولی این فروشنده میگفت نه ایشون دروغ گفتن اصلا اینطور نیست واینا نمایندگی ندارن حالا من موندم 8 میلیون قابلمه خراب خواستم ببینم آیا به نظرتون از یه طریقی قانونی چیزی نمیشه کاری کرد تعزیراتی چیزی رسیدگی کنن مشکل رو که من مراجعه کنم

پاسخ کارآموز وکالت :

سلام برای پیگیری و الزام فروشنده به جبران خسارت از اونجایی که جرمی مرتکب نشده اقدام کیفری امکان ندارد و باید دادخواست مطالبه خسارت یا فسخ معامله به علت کالای معیوب را از شورای حل اختلاف خواست که با توجه به مبلغ کم معامله و زمان بر بودن روند دادگاه پیششنهاد نمیشه. اما راه مناسبتر از طریق تماس با تعزیرات حکومتی با شماره 124 داخلی یک و طرح شکایت است که شماره تماس فروشنده را اعلام نمایید تا با (ادعای ) فروش کالای تقلبی از طریق حیله و تقلب بجای مارک های معتبر پیگیری و جبران خسارت شود