18 اسفند 1402

طرح دعوا به دلیل نقص

دسته بندی : تعزیرات | کم فروشی و تفلب
فاطمه دشتله
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یه تلویزیون پلمب ایرانی از فروشگاه خریدم و پلمبش راباز نکردم تا اینکه نماینده اش آمد وباز کرد ومتوجه شد پنل تلویزیون شکسته حالا نه نماینده شرکت پاسخگو هست ونه نمایندگی ونه شرکت سازنده منم پولش را پرداخت کردم تکلیف من چیه؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با توجه به اینکه پلمپ کالا تا زمان حضور حضور نماینده باز نشده است شرکت پاسخگو باید باشد لذا از طریق سامانه 124 تعزیرات یا 135 صنعت و معدن نسبت به طرح دعوا اقدام نمایید