22 آذر 1400

فروش مکمل های دارویی بدون مجوز

دسته بندی : کیفری | انجام اقداماتی که تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب می شود
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر من حدود ۸ ماه پیش ادمین یه پیج اینستاگرامی شدم به مدت ۳ هفته که کارش فروش مکمل های ورزشی بود من فقط جواب پیام هارو میدادم گرفتن پول و ارسال مکمل ها همه به عهده ی صاحب اصلی پیج بود و با شماره تلفن و کارت خودش انجام میداد من بعد ۳هفته از کار خوشم نیومد از پیج خارج شدم ودیگه ارتباطی نداشتم الان شنیدم از اون پیج به خاطر فروش مکمل فیک شکایت شده خواستم بدونم میتونه این مورد برای من مشکلی بوجود بیاره یا صاحب پیج از من اسمی بیاره هیچ مدرکیم نیست که من ۸ ماه پیش تو پیجش بودم به غیر از یک سری پیام تو واتساپ که مال همون ۸ ماه پیشه ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام . اولا درصورتی که مکمل های فوق بدون مجوز بوده یا در صورتی که این مکمل عا مجوز های مصرف انسانی را از وزارت بهداشت استفاده کرده باشند، فروش این اقلام جرم تحت است . ثانیا اقدامات شما در همکاری با فروشنده می‌تواند تحت عنوان معاونت قابل پیگرد باشد البته برای اینکه مجازات شویر نیازمند این است که سو نیت و علم شما جهت انجام بزه برای مقام قضائی احرار شود .در صورتی اینکه مقام قضائی علم و سونیت شما جهت جرم فوق را مسلم نداند مجازاتی برای شما در نظر گرفته نخواهد شد . پیام های واتساپ نیز در صورت اینکه دستکاری نشده باشند میتواند نشانه ای جهت اثبات جرم باشد . جهت مشاوره بیشتر میتوانید از مشاوره تلفنی بهره ببرید . موفق باشید .