16 شهریور 1402

سوال درخصوص کلاهبرداری وطبابت بدون پروانه

دسته بندی : کیفری | انجام اقداماتی که تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب می شود
محمد نظری نیا
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک سوال من یک ماما بدون پروانه مطب بودم که سه ماه پیش از یک مریض نمونه برداشتم ریخت بعد مجددا گفتم بیاین برای نمونه نیومدن و شکایت کلاهبرداری و طبابت بدون پروانه کردن الان پروانه ام حاضر شده یعنی دستم هست و اون موقع هم در دست اقدام بوده الان نظام پزشکی من رو خواسته به نظرتون جریمه بنده چی هست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ودرودبستگی به نظرقاضی داره بهتراینه وکیل بگیرید