16 اسفند 1402

جرم تهدید علیه بهداشت عمومی

دسته بندی : کیفری | انجام اقداماتی که تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب می شود
محمود رئیسی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

کارواش دارم 6 سال هست در حال کار هستن و از چاه فاضلاب برای پس آب استفاده میکنم
پشت کارواش کارگاه سنگ بلوک زنی هستش و پشت اون
ملک مسکونی
ملک مورد نظر فاصله 100 متر با کارواش داره و ادعا کرده چاه آبش صابونی شده و بخاطر فاضلاب کارواش در صورت اثبات حرفش میتونه محکوم بکنه کارواش حتی با این فاصله

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام امکان اقامه شکوایبه تهدید علیه بهداشت عمومی وجود خواهد داشت و در صورت اقامه دعوا ، باید موضوع توسط کارشناس رسمی دادگستری بررسی گردد و مرجع قضایی ، اصولأ بر اساس نظریه کارشناس ، رای صادر خواهد کرد و نظریه کارشناس قابل اعتراض است و می توانید درخواست هیات کارشناسی 3 نفره را نمایید