20 شهریور 1402

نگهداری سک در مکان عمومی

دسته بندی : کیفری | انجام اقداماتی که تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب می شود
علی حیاتی
کارآموز وکالت
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
ببخشید من میخواستم بدونم آیا به علت وجود حیوانات خونگی درباشگاه که باعث وجود ویروس و باکتری در محیط باشگاه می شود می توان از مدیریت باشگاه شاکی شد ؟

پاسخ کارآموز وکالت :

با سلام خدمت شما کاربر گرامی جهت شکایت بابت تهدید علیه بهداشت عمومی میتواند به استناد ماده 688 قانون مجازات اسلامی از صاحب حیوان و مدیریت باشگاه شکایت کنید که البته پذیرش ان بستگی به نظر قاضی دارد موید باشید