23 اسفند 1402

حمل مواد مخدر و روان گردان

دسته بندی : کیفری | انجام اقداماتی که تهدید علیه بهداشت عمومی محسوب می شود
محسن حاجی آبادی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید وقت بخیر یکی دوساعت پیش ازم مواد ماری‌جوانا گرفتن و منو بردن کلانتری پرونده برام درست کردن زنگ زدن قاضی مدارک مو گرفتن گفتن فردا صبح بیا کلانتری وسیله هاتو ببر برو دادگاه پیش قاضی بنظر شما فردا نرم حکم برام صادر میکنند چون می‌خوام وکیل بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام بهتره برید ولی قبلش با وکیل مشورت کنید میتونید تماس رزرو کنید و مشاوره دریافت کنید