02 مرداد 1402

اعتراض به رای بدوی

دسته بندی : کیفری | تخلف انتظامی قضات
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام بنده از رییس شعبه تجدیدنظر به دادسرای انتظامی شکایت نمودم دادسرا طی گزارشی گفته تخلف صورت گرفته وکیفرخواستی به دادگاه عالی قضات می فرسته ولی متاسفانه حکم برائت برا ی قاضی صادر میشه من حالا چکارکنم میتوانم اعتراض کنم باتشکر بیات

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام چنانچه مهلت تجدیدنظرخواهی منقضی نشده باشد به دادنامه صادره اعتراض نمایید