10 اسفند 1402

شکایت انتظامی دردادگاه انتظامی قضات

دسته بندی : کیفری | تخلف انتظامی قضات
محمد قاسمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام صبح بخیراتفاقاتی درمونده بنده رخ داده که به حفاظت اطلاعات قوه رجوع کردم و شرح ماوقعه این اتفاقات را دادم ،میخواستم ببینم این اقدام من دردسر ساز نمی‌شود چون مکتوب تمام ماجرا را نوشتم به اتفاق همسرم وامضا نمودیم ،ماجرا از این قرار بود که درپی طلب خانم ازشخص روحانی شکایت کردیم وتامین خواسته دادیم وماشین ایشان را توقیف کرد بعداز دوروز آزاد شدوسندی در پرونده وثیقه گذاشتند.رای دادگاه بدوی وتجدیدنظرطرف مقابل را محکوم کردارشان تقاضای اعساردادند،زمان دادگاه شاهدانی که طرف مقابل معرفی کرده بودندنیامدند وقاضی مهلت دادگاه دوشاهد دیگر بیاورد.مدت سه ربع ساعت طول کشید پدرخانم وخاله خانمش رابدادگاه آوردوشهادت دادند.سپس قاضی همه اتمام جلسه دادوبیرون آمدیم وتوجه شدیم خاله خانم این شخص که متعلقه هستنددراتاققاضی ماندوبعدازیکساعت خارج شدوخوشخال بابقیه که بیرون منتظر بودند رفتند ورای دادگاه همان روز صادرشدومبلغ هفتادوپنج میلیون رابدون پیش پرداخت به مدت ده سال ماهی هفصدتومان رای دادند،به رئیس دادگاه رجوع کردیم متوجه شدیم سندی روی پرونده نیست وعکسی که از روی سیستم شعبه گرفته بودیم راارائه دادیم که جعل بو

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ووقت بخیر.مشکلی برای شماپیش نمی آید لیکن علاوه برحفاظت دادگستری می توانیددردادگاه انتظامی قضات علیه وی شکایت وپیگیری کنید.موفق باشید