10 دی 1402

تخلف قضایی دادسرای انتظامی

دسته بندی : کیفری | تخلف انتظامی قضات
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

جناب قربانی شرمنده چندتا سوال داشتم من دریه شکایتی شاکی بودم وبازپرس ابلاغیه فرستاد شهود وبیار ومن هم بردم ولی شهود پیش دفتر دار اظهارات وگفتن من علت وپرسیدم گفتن بازپرس خودش متوجه میشه و منع تعقیب زد وجای دیگه ماپیش دادستان بود وطرف مقابل من به کل نظام فحش داد اما دادستان کاری نکرد ومنو بازداشتگاه فرستادوعلیه قاضی هم شکایت کردم خواستم پرونده وبخونن آیا اینا تخلف حساب میشه؟در دادسراقضات؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام با این توصیفات بله امکان شکایت وپیگیری در دادسرای انتظامی قضات وجود دارد