10 دی 1402

شکایت انتظامی از قضات

دسته بندی : کیفری | تخلف انتظامی قضات
غلامرضا قربانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من دوسال پیش به دادسرا قضات نامه نوشتم بابت رفتار قضات شهرم چندین بار تماس گرفتم گفتن پرونده دست فلان قاضی هنوز رای نداد تا چند وقت پیش نامه فرستادم واز شکایتم پشیمون شدم سوالم اینه آیا اینهمه وقفه طبیعی؟اگه موفق نشم قضات بعد دوسال از دستم شکایت میکنن؟ ومنو محکوم به چی میکنن؟؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

خیر نگران نباشید امکان شکایت از شما نیست وقفه مذکور طبیعی است واصولا دادسرای قضات با برسی همه جانبه اتخاذ تصمیم میگیرد