شکایت از دادیار پرونده شهادت کذب

دسته بندی : کیفری | تخلف انتظامی قضات
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.

از دونفر شکایت شهادت کذب کردم.منع تعقیب صادرشد.
اعتراض زدم دادگاه دستور داد مواجه حظوری بشه بین متهمان و شاکی ذکر هم گرده بود که بنده دو فرم سوالات ریز جزیی مقابل شهود بزارم تا تناقض هاشون در بیاد یعنی دادگاه همیچین دستوری داد سپس.سوالاتی که مربوط به یکی از متهم ها بود توسط دادیار به متهم داده شد و متهم جواب داد.

متهم بعدی که وارد دادیاری میشه به هیچ عنوان دادیار سوال هایه منو به متهم نمیده یعنی متهم نفر بعدی .در صورتی دستور گرفته بودم سوالات به شاهد ها داده بشه.
باتوجه به این که متهم ها یک بار به عنوان مطلع هم احظار شده بودن تناقضات زیادی در اومد ازشون.

حال سوال اصلی اینه که منم چه جوری و چه مدارکی و کجا باید اقدام کنم از دادیار شکایت کنم.

به دلیل این که به یکی از متهم ها باتوجه به دستور دادگاه سوال هارو داد اما به یکی از متهم ها نداد اظهار که من تصمیم میگرم چه کارکنم.

حالا میخام بابت این موضوع شکایت کنم از دادیار لطفا راهش رو بهم بگید ممنون میشم.

باتشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کهربر محترم دادسرای انتظامی قضات بدوا به دادستان مراجعه نمایید احتمال حل مشکل وجود دارد بعلت اینکه دادستان میتواند به دادیار دستور انجام کاری که جنابعالی خواستید را بدهد