29 مرداد 1402

کیفری در رابطه قبول شاهد

دسته بندی : کیفری | تخلف انتظامی قضات
صالحه جعفری ورجوی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خدا قوت دعوا منجر به قطع عضو دس باشلیک گلوله که شاهد فقد برادراش که شاکی هستن اینارابعنوان شاهد قبول نداره وبازپورس الا6ماه از پرونده گزشته تاالان متهم احضار نکرده چی باید کرد

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کتبی از بازپرس درخواست تسریع در رسیدگی را بخواهید ،وبه موجب قانون شهادت برادر قابل قبول هست درصورت عدم قبول بازپرس مرتکب تخلف گردیده