31 مرداد 1402

رفع مزاحمت ملکی به طرفیت ملک مجاور

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق مجدد
حبیب جوادی اصل
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ،من برای عدم وجود درز انقطاع در ساختمان مجاور و ایجاد سر و صدا ی موتورخانه از همسایه شکایت دارم نه اسم و نه کد ملی هیچکدام از مالکین را ندارم چکار باید بکنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام در قسمت متشاکی شخص ناشناس رو قید کنید .در تحقیقات کلانتری مالک ملک شناسایی خواهد شد