06 اسفند 1402

در صورت وجود سند زارعانه روی زمین و همچنین وجود قولنامه عادی روی همان زمین آیا به تصرف در آوردن آن زمین حکم تصرف عدوانی پیدا میکند ؟

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق مجدد
پویا علیزاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام .
در صورت وجود سند زارعانه روی زمین و همچنین وجود قولنامه عادی روی همان زمین آیا به تصرف در آوردن آن زمین حکم تصرف عدوانی پیدا میکند ؟ (مطابق با حد و حدود داخل قولنامه پدرمرحومم قطعه زمین مجاور نیز جزو خرید پدرم بوده جدا از اینکه پدرم زارع صاحب نسق همان هم هست )

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام مخاطب گرامی در مورد تصرف عدوانی کیفری با عنایت به موارد مطروحه در سوال و مالکیت شما بر زمین و عدم سو نیت و ..در صورت مالکیت شما بر زمین تان به نظر تصرف عدوانی محسوب نمی گردد