10 شهریور 1402

اطلاعات سپاه تلفنی احضار کرده آیا بروم یا خیر

دسته بندی : کیفری | اقدام علیه امنیت ملی
مهدی ریحانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید طی تماس تلفنی از اطلاعات سپاه گفتن چند روز دیگر ساعت 19 شب به پادگان ولی عصر میدان سپاه بردم با کارت ملی بروم .علت را پرسیدم گفتن برای استور هایت من پیج ام شخص است یعنی پرایوت است .بروم یا نرم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

درود در هر صورت اطلاعات شما رو در نظر دارد اگر نروید یجور برایتان دردسر میشود اگر بروید احتمال دارد جور دیگر ولی بنظر حقیر بروید بهتر است نهایت یک تعهد امضا میکنید که دیگر استوری نذارید