11 شهریور 1402

نحوه شکایت از قضات متخلف

دسته بندی : کیفری | تخلف انتظامی قضات
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام من سه سال پیش بعد از اظهار نامه به موجر در حل اختلاف بهشتی کرج بابت عدم دادن ودیعه بعد از گذشت دو سال از پایان قرارداد
شکایت کردم و اون هم شکایت کرد که جلسه دادگاه من چون موجر نیومد به چند روز بد افتاد و موجرهم دو شعبه دیگری شکایتش بود اولیش تامین خواسته و دومی تخلیه ملک که کل سه شکایت به نفع من تموم شد و رای صادر شد. من اجرای احکام نبردم و موجر ملک رو پنهانی فروخته و مالک جدید به همان شعبه من شکایت کرد و همون قاضی بهش تخلیه داد ، اون اومد و حکم اجرا شد حالا بعد سه سال تازه تونستم کاری کنم و می‌خوام از قاضی شکایت کنم چون مطمئن هستم رشوه گرفته و تبانی کرده و رای که برای من صادر کرده بود به نفع اون هم صادر کرده، حالا من چیکار کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،در ابتدا لازم است آ رای شما مطالعه شود ،البته با عوض شدن خواهان دعوی و شرایط دعوی ممکن است نظر دادگاه تغییر کند با توجه به این که شما ودیعه رو به مالک اول دادید ،اما می توانید در دادسرای انتظامی قضات ،از قاضی مورد نظر شکایت کنید.