18 شهریور 1402

نحوه شکایت از کالای تقلبی

دسته بندی : تعزیرات | کم فروشی و تفلب
مهران رستمی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شبتون بخیر.مزاحم شدم بپرسم من مغازه دارم یک ویزیتور اومد ازش خرید کردم به عنوان جنس اصلی خریدم ولی فیک از اب در اومد پولشم به کارتش زدم اونجا الان یک ماه قرار بیاد جنساش ببره ولی امروز فردا کرد تا الان ک بلاکم کرده.میتونم شکایت کنم به پولم برسم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام ،ابتدا از طریق اتحادیه صنفی آن محصول پیگیری کنید در صورت عدم تاثیر ،از طریق سازمان تعزیرات حکومتی شکایت کالای تقلبی و فیک طرح کنید