21 دی 1400

اعاده حیثیت بعلت تبرئه شدن در شکایت

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر،۱- چند روز پیش در دادگاه جلسه رسیدگی به پرونده رابطه نامشروع از خانمم داشتیم و قاضی فقط اظهارات خانمم با اون آقای غریبه رو نوشتند و یه شاهد خانم ، دوروز بعد جوابش اومده که به فرض نشستن زن پیش آقای نامحرم در ماشین اون آقا در خیابان رابطه نامشروع صورت نگرفته و تبرعه شدن هرچند گزارش ۱۱۰ هم داشتم و ضمیمه پرونده کرده بودم اما اثری نداشت،آیا خانمم یا اون آقا چون تبرعه شده اند آیا بعدا میتوند علیه من شکایت کنند به جرم تهمت رابطه نامشروع؟اگه شکایت کنند چون تبرعه شدن آیا من محکوم میشم؟۲- اکثر وکیلها گفته اند پول پیش مستاجر نزد صاحبخانه مستثنیات دین هست و قانون هم همینو گفته اما خانمم ۶۰ میلیون پول پیشم رو توقیف کرده و درخواست رفع توقیف دادم مدیر اجرای احکام گفته ۵۰ میلیون برای خانم و ۱۰ میلیون برای آقا بماند و با ۱۰ میلیون میشود خانه اجاره کرد،بعد کارمند شعبه اجرای احکام میگه این یه تصمیمه قابل اعتراض نیست،آخه کجا خانه با پول پیش ۱۰میلیون میدن چرا اینجور بی عدالتی هایی میشه بنظرتون باید چیکار کنم؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم درمورد سوال اول بله میتواند بعلت تهمتی که زدید شکایت نماید درمورد سوال دوم باید ریاست اجرا احکام مراجعه وتا مشکل شما مرتفع گردد