24 شهریور 1402

تخلف دادیاری و طرح شکایت از دادیار

دسته بندی : کیفری | تخلف انتظامی قضات
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

به نام خدا باسلام و خسته نباشید خدمت وکلاء محترم دادگستری در مورد موضوع شکایت کیفری ما که علیه چند نفر که با چاقو به مغازه ما حمله کرده بودند و ما تمامی مدارک را داشتیم و دادیار هم بعد از 10ماه قرار را با توجه به اینکه بنده به دادستانی مراجعه کرده بودم از ترس صادر کرد و لازم به ذکر است یکی از آنها را بدون اینکه ابلاغ کنه و اظهارات اخذ کنه منع تعقیب صادر کرده و پرونده به دادگاه رفته و ما هم اعتراض زدیم در حال رسیدگی میباشد،آیا میتوانم با این تفاسیر از دادیار شکایت کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید. باتشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام - کاربر محترم اگر تخلف دادیار را بتوانید محرز نمایید میتوانید در دادسرای انتظامی قضات اقدام به طرح شکایت نمایید