31 شهریور 1402

استفاده از خیار غبن و فسخ معامله

دسته بندی : حقوقی | تایید فسخ قرارداد (مالی)
احمدرضا کی پور
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ماشینی خریدم وبعد متوجه شدم که شخص فروشنده ماشین فوق راخیلی گران‌تر ازقیمت بازار بهم فروخته ومن هم کل مبلغ را بصورت هر دو ماه یک فقر چک دادام قولنامه هم ندارم ولی تمام چک‌ها را بنام فروشنده ثبت کردم حال چیکار می‌توانم بکنم رفتم بصورت توافقی حل کنم اما نمیکند

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با استفاده از خیار غبن فاحش میتواند معامله را فسخ کنید. ابتدا تامین دلیل کنید.