08 مهر 1402

عدم اجرای دستور مرجع عالی به توسط مرجع تالی

دسته بندی : کیفری | تخلف انتظامی قضات
مجید فراهانی تبار
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید،اگر دیوان عالی کشور به شعبه کیفری یک کرج دستور بده که باید جنبه عمومی زنای محصنه را اجرا کنی و در کارخود کم کاری کردی و از متهم ها اثرانگشت نگرفتی رای صادر کنه ولی دادگاه کیفری یک از تاریخ صدور حکم دیوان هیچ کاری نکرده و دست نگهداشته باید چکار کنم؟دستور دیوان را اجرا نمیکند و نزدیک دو ماهه هیچ کاری نکردن
یک ماه پیش دادگاه کیفری یک کرج به من تلفنی زنگ زد گفتن بیا اینجا موقعی که رفتم خیلی بدرفتاری کردن و گفتن ما هیچ جنبه عمومی اجرا نمیکنیم تو قبلا رضایت دادی و من به ایشان گفتم من به حرف اقای قاضی رضایت دادم که به من قول دادن که جنبه عمومی برای همسرم و 5 دختری که زنای انها را ثابت کردم اجرا میشه چون واقعا به من گفتن جنبه عمومی اجرا میشه چون زنا ثابت شده است ولی بعدا هیچ کاری نکردن و پرونده بسته شد
منم اعتراض زدم و دیوان اعتراض مرا قبول کرد ولی شعبه یک کرج هیچ کاری نمیکنه باید چیکار کنم؟لایحه به دیوان بفرستم؟راهنمایی کنید ممنون میشم..

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام و درود مخاطب محترم شما طی یک لایحه از شعبه مربوطه دادگاه کیفری تقاضای اجرای دستور دیوان عالی را مطالبه نمایید که در این صورت ایشان مکلف به بررسی خواسته شما و دستور می‌باشند و اگر در این صورت باز هم نتیجه نگرفتید مجدداً این اقدام را تکرار نمائید و پس از آن و در صورت عدم توجه از قاضی مربوطه در صورتی که واقعاً بر خلاف دستور دیوان عالی کشور از انجام تکلیف خودداری نموده باشند می‌توانید در دادگاه عالی انتظامی قضات شکایت نمایید. موفق باشید