26 مهر 1402

اتهام بر علیه نظام و ممنوع الخروج بودن

دسته بندی : کیفری | اقدام علیه امنیت ملی
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خواهری دارم که سال پیش به علت پرچم پاره کردن در میدان توسط نیروهای امنیتی به 5 روزی به زندان برای بازداشت افتاد و ما مجبور شدیم سند خانه را بگذاریم کارشناس از بانک آمد و قیمت خانه را برآورد کردند اگر خواهر به ترکیه برود برای تور آنجا برایش مشکلی ایجاد می شود؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم برای مسافرت ایرادی ندارد ولی در صورتی که به کشور باز نگرد ملک فوق به اندازه وجه ضمانت در حق دولت توقیف می شود باتشکر