06 بهمن 1400

خسارت بعد از پاس کردن چک....

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
زهرا زارعی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک چک از کسی گرفتم پاس کردم بابت طلبم حالاصاحب چک رفته اونو شکایت کرده که بذر پیاز تقلبی بهم داده درخواست خسارت کرده اونم اسم من آورده باید چکار کنم ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی شما طبق چک طلب خود را پرداخت نموده ودینی ندارید صاحب چک باید ادعای خود را طبق مدارک محکمه پسند اثبات کند که بذر پیاز تقلبی متعلق به شماست