اثبات جعلی بودن چک

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
محسن شمس الهی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
درسال 96ماشین بنده سرقت شد ومحتویات داخل ان من جمله دسته چک.. که چندبرگ باجعل امضا خرج شده واون موقع برگشت زدن ولی به دادگاه نرفته.. آیاخسارت تاخیر تادیه شامل میشه
درضمن نامه دادستانی بردم وچک هارا مسدود کردم.. ویک فقره که اون موقع برگست زده بود رو ازش شکایت کردم ومحکوم شد به زندان وجرمش روهم کشید7ماه
حالا یک فقره دیگه از اون چک ها که شس سال قبل برگشت زدن یه هفتع قبلش رفته حل اختلاف دادخواست دادن
بنظرتون من الا ن چه اقدامی بکنم.. ایا دوباره از دارنده چک شکایت کنم
یا پزونده قبلی رو دوباره راه بندازم لطفا راهنماییم کنید
اون موقع وکیل بمن گفت اگه چک رفت دادگاه اقدام کن..
الان من چیکارکتم.. ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

ایراد جعلی بودن در برابر دارنده چک قابل طرح است. همچنین امکان طرح شکایت کیفری یا دعوای حقوقی جعل وجود دارد.