مطالبه ی وجه با سند تجاری

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
مرتضی احمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من مبلغ یک میلیادو ششصد میلیون تومان به اقایی دادم و ایشون ی رسید دست نویس خودشون با امضا و اثر انگشت دادن الان پاسخگو نیستن بابت خرید ملک من این پولو تیر ماه 402 دادم قرار بود اسفند 402 بهم تحویل بدن الان پاسخگو نیستن من چه خاکی بریزم سرم بدبخت شدم کل دارو ندارم بود و اینکه چقدر زمان میبره این داستان شکایت ضمن اینکه اخظارنامه هم برتشون ارسال کردم ولی خانمشون میگن مریضه و منو میپیچونن.راه حل بفرمایید لطفا

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام سفته ای که از ایشان دارید را واخواست نموده و آن را مطالبه نمایید.