شرایط چک های دارای شرط چگونه است

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
محمدرضا امانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر .یک چک صیادی صادر شده و در سایت نوشته شده تودیع وثیقه ( دلیل این چک) . میخواستم بدونم شیوه پیگیری حقوقی این جریان به دلیل اینکه نوشته تودیع وثیقه فرق داره ؟ زمانی که نوشته تودیع وثیقه چک دارای شرط یا تضمین محسوب میشه ؟رویه پیگیری این چک چگونه است؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

باسلام، کاربر گرامی چک های مشروط یا تضمینی و... از لحاظ نقد کردن توسط بانک یا در صورت عدم موجودی توسط مطالبه وجه حقوقی هیچ تفاوتی ندارند و بانک به مشروط یا ضمانتی بودن چک نیز توجهی نخواهد کرد صرفا وجه تمایز این چک ها آن است که در مورد این دست از چک ها براساس قانون جدید صدور چک مصوب 1397 و اصلاحات بعدی قابلیت طرح شکایت کیفری نخواهند داشت.