25 آبان 1402

شکایت کیفری رابطه نامشروع

دسته بندی : کیفری | رابطه نامشروع
ابوالفضل فاضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

من حدود سه ماه میشه که در منزل پدرم هستم و دنبال کار های استرداد جهیزیه و ... رفتیم ولی برای طلاق اقدام نکردیم
من در این مدت از طریق تلگرام و پیامک و زنگ با آقایی با خط مادرم در ارتباط بودم آیا همسر بنده می‌تونه از طریق قانون ادعا کنه که خط مادرم دست من بوده و پرینت بگیره آیا قاضی قبول می‌کنه و ثابت میشه که من پیام دادم چون خط به نام من نیست.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام خیر دخترم چون خط به نام مادرت است همسرت نمی تونه شکایت کنه مگر اینکه دلیل دیگری مبنی بر رابطه داشته باشه اما ثابت نکردن همسرت باعث نمیشه که شما از پاسخگویی عمل خود در برابر خداوند تبرئه بشی توبه کن و تا زمانی که از همسرت جدا نشدی با کسی رابطه نداشته باش که گناه بزرگی است