26 آبان 1402

ایا با وکالت کاری می توان تصرف کرد

دسته بندی : کیفری | تصرف عدوانی یا مزاحمت یا ممانعت از حق مجدد
نیلوفر نعمتی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام برادرم در قطعه زمین مشاعی موروثی به مساحت 900متر اقدام به کاشت نهال نمود ومستندات وی یک مبایعنامه بود وبعداز مدتی به اینجانب وکالت فروش بلاعزل داد وبنده هم آنجا را تصرف واقدام به کاشت سبزیجات نمودم وی هم اقدام به دادخواست تصرف عدوانی ممانعت ازحق نموده است آیا دادخواست وی رد است یانه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر محترم در صورتی که صرفا به شما وکالت داده که زمین را بفروشید و شما زمین را تصرف کرده اید و بدون اجازه کاشت صورت گرفته و مانع ایشان می شوید بله می تواند طرح شکاایت کند باتشکر